Welke groene en linkse Culemborgers ken jij ?

GroenLinks zit in de lift! Landelijk is er veel belangstelling voor onze partij en voor de ideeën die de partij lanceert. Die spreken veel mensen aan, zodat we een grote kans hebben op meer kiezers. In Culemborg timmeren een wethouder en twee raadsleden aan de weg en maken we ons sterk voor een beter minimabeleid, meer groen in de stad en een steviger duurzaamheidsbeleid. 

In 2017 en in 2018 zijn er weer verkiezingen. Volgend jaar voor de Tweede Kamer en in 2018 voor de gemeenteraad. Er is een grote kans op het halen van meer zetels en dus meer invloed voor groene en linkse politiek. Het is dus belangrijk om nu al na te denken hoe we onze kiezers nog beter kunnen bereiken en hoe we nieuw talent kunnen vinden om de ideeën van GroenLinks te gaan uitvoeren. Want het is zonde als we een goed resultaat halen bij de verkiezingen, maar niet de goede mensen hebben om GroenLinks te vertegenwoordigen.

Leden en sympathisanten van GroenLinks zijn daarom van harte uitgenodigd voor een praktische bijeenkomst om het netwerk van GroenLinks in Culemborg in kaart te brengen en een goed wervingsplan te maken. Gezamenlijk kijken we welke mensen we kennen in onze stad, die zich voor GroenLinks willen inzetten. Onder de 1300 inwoners van Culemborg die in 2014 op ons hebben gestemd, zitten vast mensen die actief willen worden. De kunst is om ze te vinden! Misschien ben jij wel iemand of ken jij wel iemand die nog geen lid is van GroenLinks, maar die wel onze ideeën uitstekend kan vertalen in praktische voorstellen voor de gemeenteraad. En wellicht wil diegene ook wel op de lijst voor de gemeenteraad in 2018. Het is ook goed mogelijk dat er mensen in ons netwerk zitten die het leuk vinden om op de achtergrond belangrijk organisatorisch werk te verrichten. Kortom, samen weten we veel meer dan ieder afzonderlijk!

De bijeenkomst is op dinsdag 8 november van 20 tot 22 uur. We kunnen alle ideeën en contacten goed gebruiken. Laat je even weten of je erbij bent via groenlinksculemborg@gmail.com?