Voor een nominatie zijn de volgende gegevens nodig: de contactgegevens van de indiener, de contactgegevens van de genomineerde én natuurlijk een motivatie. We willen graag weten wát de genomineerde doet en waarom deze een Groen Lintje verdient. Dit alles kan worden gemaild naar culemborg@groenlinks.nl

De nominaties moeten vóór 20 september binnen zijn en worden door een jury beoordeeld. Het Lintje wordt uitgereikt op 7 oktober, in het kader van de Dag van de Duurzaamheid. Details over de uitreiking worden later bekend gemaakt op onze website, facebookpagina en instagram-account.

De afgelopen jaren kregen natuurman Kars Veling, energiebedrijf Thermo Bello, stadsboerin Boudien, natuurwinkel Naturijn, label/webshop Natur-elle, milieu-activist Han Horstink, tuinpiraat Michiel Kok, zwerfvuilraper Calvin Driessen, creatieve ondernemer Ilonka Pulles, voedselgroeper Dirkje Jansen, initiatiefnemer Jan Hanhart, verbinder Jan de Kock, Hulpgroep Laag Inkomen, de Coöperatie van Makers/Repair Café, Yvonne Brouwers (Hart van Voorkoop), Rosita Setz (KCB) en Olga van Olga’s Atelier een Groen Lintje.

Wie verdient of verdienen het Lintje 2023? Laat het ons weten!